Klanten

Dimayin helpt jouw bedrijf groeien door de inzet van de juiste social marketingstrategie en de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Dat kan op verschillende manieren: van compleet ontzorgen, tot coachen, tot gewoon een keertje meedenken.

Wij bieden pakketten voor elke wens en budget en volledig afgestemd op jouw behoefte. 

Hier vind je een aantal voorbeelden van klanten die Dimayin heeft mogen helpen met de groei van hun bedrijf. Zodat ze meer omzet, hogere marges en meer ruimte in hun agenda over hielden.

Vragen? Laat je gegevens achter voor antwoorden.

dimayin facebook business manager

Klantcasus

Meneer Wateetons

Voor een bekende foodwriter heb ik alle bedrijfsprocessen gestroomlijnd en gezorgd voor verkopen van culinaire (online) workshops en bijbehorende producten.

Door het optimaliseren van de processen kwam er meer inzicht in de inkomsten, uitgaven en marges. Informatie die ingezet kon worden bij het bepalen van de optimale marketingstrategie.

Hierbij werd gebruik gemaakt van advertenties via Facebook en Instagram, in combinatie met organische content.

Adverteren zorgde voor een verdrievoudiging van het aantal deelnemers in de online workshops. 

Recente opdrachten

dimayin viva lapizza

Voor een webwinkel in pizza-benodigdheden heb ik het social media beheer op me genomen. Daarnaast werden met advertentiecampagnes meer verkopen gerealiseerd voor de webshop, en is gewerkt aan de gebruikerservaring en de salesfunnel.

dimayin energy movement

Voor een bedrijf gericht op mentale en fysieke gezondheid mocht ik het adverteren op me nemen. Hierbij hebben we ook gewerkt aan de website en landingspagina, zodat zoveel mogelijk mensen zich in kunnen schrijven voor hun producten.

dimayin foodwriter

Deze webwinkel draaide al een aantal jaar, zonder dat er goed zicht was op het klantgedrag of de precieze resultaten. We hebben alle processen geoptimaliseerd zodat er helderheid ontstond en de marketing efficienter kon worden ingericht. 

Fernus & Friends

“Arianne is meer dan een vakvrouw op het gebied van (online) marketing en strategie. Naast actuele kennis op het gebied van SEO en Social media heeft Arianne empathisch vermogen, waardoor zij niet alleen de data ziet maar ook de minstens zo belangrijke intermenselijke aspecten in processen van groei of verandering.”

Pizza Store

“Arianne heeft voor mijn webshop Pizza Store de social media campagnes opgezet en onderhoud deze. Het fijne is dat ze niet alleen verstand van marketing en de techniek heeft, maar ook pakkende teksten schrijft in een stijl die mij aanspreekt. Maandelijks krijg ik een overzicht met de geplande campagnes waarop ik mag schieten. Al na korte tijd was hier vrijwel geen sturing meer in nodig. Ze begrijpt hoe ik het wil hebben en ze begrijpt de markt.”

Bombeke Campers

“Arianne heeft ons drie maanden begeleid bij het leren adverteren op Facebook. Ze heeft alle tijd genomen en stond altijd klaar om ons te helpen met nieuwe campagnes op te zetten tot ons hele account goed in te stellen. Ze heeft ons goed laten zien wat wel en niet werkt en hoe je resultaten kunt analyseren. Wij zijn erg tevreden met Arianne en de hele samenwerking. Wij raden haar zeker aan als je wilt gaan adverteren op Facebook en Instagram.”

Meneer Wateetons

“Dankzij de inzet van advertenties, sociale mediabeheer en coaching door Arianne is mijn bedrijf in Coronatijd enorm gegroeid, terwijl mijn hoofdinkomstenbron juist wegviel. Arianne is scherp, creatief en denkt goed mee. Ik laat haar inmiddels volledig naar eigen inzicht mijn advertenties en sociale media beheren, in de wetenschap dat ze dat goed doet en mijn stijl snapt. Zo kan ik me richten op mijn core werkzaamheden.”

Energy Movement

“Heel fijn om met Arianne samen te werken. Voelt meteen vertrouwd en ze weet waar ze het over heeft. We merken nog steeds dat ons bedrijf een stijgende lijn heeft door haar input!”

Startercultures.eu

“Groei is leuk, maar levert natuurlijk ook meer werk. Dat is wat we merkten met onze webwinkel in het afgelopen jaar, en we liepen tegen schalingsproblemen op. Arianne richtte zich vooral op het in kaart brengen en aanscherpen van onze onderliggende processen, zodat we konden groeien zonder dat het werk boven ons hoofd groeide.”

Praktijk Schoone

“Arianne is iemand die echt met je meedenkt! Met haar kennis en kunde geeft ze marketingadviezen waar je wat mee kunt. Ze verdiept zich in je markt en heeft ons echt op weg geholpen met het bedenken van onze nieuwe online producten en het in de markt zetten hiervan. Kortom, aanrader!”

DreamchasersLab

Arianne is mijn Facebook-Ads wingwoman en hoewel ik me hier zo min mogelijk mee wil bemoeien is het een feestje om hierin met haar samen te werken. Ik durf met een gerust hart alles bij haar uit handen te geven. Ze geeft million dollar tips en ze denkt mee over de gehele marketing in plaats van het adverteren alleen. Bovendien is Arianne een rustige persoonlijkheid die altijd oplossingsgericht denkt en handelt. Ik durf haar full heartedly aan te raden als jij aan de bak wil met adverteren op Facebook.”

Samenwerken aan meer bereik?