adverteren met impact

Maak meesterlijke creaties voor effectieve Advertenties

Hoe je pakkende tekst en visuals creëert en minder klanten misloopt.

In deze mini cursus ‘Adverteren met Impact’ ontvang jij een overzichtelijk handboek en een video met extra uitleg. Hiermee kun je jouw Advertenties voorgoed transformeren.

Inclusief 2 toffe bonussen. Helemaal GRATIS!

Let op: dit is geen allesomvattende –Ik leer adverteren cursus– (kan ook niet voor deze prijs hewink).

Je loopt helemaal vast met die Ads…

$

Je wilt echt graag zelf blijven adverteren, maar je weet soms gewoon niet waar je moet beginnen. Je aanbod is toch goed? Waarom kopen er dan zò weinig mensen?

$

Ligt het aan de Ads? Maar je hebt er zo je best op gedaan… Helemaal passend binnen jouw huisstijl, superlang in Canva zitten klooien.

$

En je weet dat je iets pakkends moet schrijven, maar elke zin die je schrijft voelt cliché. Je bent toch ook geen copywriter!

$

En die inspiratie… waar haal je diè nu weer vandaan? Je hebt duidelijk andere advertenties nodig, maar wàt dan.

Voor wie is Adverteren met Impact bedoeld?

Deze mini cursus is er voor de ondernemers die al kunnen adverteren. Die de basis al onder de knie hebben. Maar die ergens wel voelen dat hun ad-game beter kan en vermoeden dat er meer uit de resultaten gehaald kan worden.

Want guess what: jouw resultaten worden voor een groot deel beïnvloedt door dit onderdeel:

Tekst & Visuals.  

Wat andere gezegd hebben

Nog nooit zoveel omzet direct uit ads gehaald!

In mei heb ik nog één plekje, en daarna starten de volgende pas in Juni aan een 12 weken traject (wow!)

Nog maar 5 en je ad kosten voor de zomer zijn gedekt!

Hop hop, gas erop!

Gisteren 13x gedownload en vandaag ook alweer 5x

Ik begin er oprecht lol in te krijgen!

4 trainingen verkocht afgelopen week!

Still going strong!

Zag net al dat er ruim 100 bij zijn gekomen in één weekend, echt goed werk van je!

Zo goed heb ik het nog niet eerder gezien!

Ik word helemaal enthousiast, het geeft me zelfvertrouwen en motivatie omdat ik nu veel meer weet wat ik doe en dus strategische keuzes kan maken.

Afgelopen 2 dagen, 30 inschrijvingen, 36 volgers op Instagram en 4 kennismakingsverzoeken.

2x gedownload en nu al een contentkalender verkocht!

Blij dat ik adverteren in mijn eigen beheer heb!

Super fijn om in te zetten als je meer potentiële leads wilt bereiken!

Hi, ik ben Arianne. Ik adverteer sinds 2019 en ken het platform inmiddels van binnen en van buiten.

Maar dat was ooit wel anders! Ik heb wat uren zitten zwoegen in mijn advertentie account…

Meta lijkt er een kunst van te maken om alles zo onoverzichtelijk mogelijk in te richten. En dan moet je ook nog eens met de tijd meegaan en weten wat de nieuwste trends zijn.

Waar je teksten en visuals aan moeten voldoen, maar ook wat er qua techniek nu weer is veranderd. Ik heb in al die jaren verschillende opleidingen gevolgd en ontelbare advertentie accounts onder ogen gekregen.

Hierdoor weet ik inmiddels precies waar een goede advertentie aan moet voldoen.

Jaar Meta ads ervaring

Campagnes gebouwd

Sterren op Google

Vanuit 13 landen gewerkt

Wat krijg ik allemaal bij Adverteren met Impact?

Ad Copy

Ontdek de kunst van effectieve advertentie teksten. Leer over diverse stijlen, de kracht van een ‘hook’, en strategieën voor onweerstaanbare ad copy.

Ad Creative

Verken de diverse stijlen adcreatives, het belang van variatie in campagnes, effectief gebruik van video’s, en de diverse elementen van een advertentie.

Video

Je ontvangt ook een video bij het handboek over Ad Copy en Ad Creatives. Zodat je weet waar je precies moet zijn in je Advertentieaccount, en waar je op moet letten.

 

Bonus #1 Ad Creative

Extra. Veel. Voorbeelden.

Want na het bekijken van deze praktische cursus kun jij vol zelfvertrouwen aan de slag met het maken van een toffe advertentie.

Maar, kunnen we allemaal op z’n tijd niet wat extra inspiratie gebruiken? Daar is deze bonus voor! Voor de momenten dat je het echt even niet meer weet…

Bonus #2: Ad Policy

Afgekeurde advertenties.

We hebben er allemaal weleens mee te maken gehad. Yep, zelfs de beste adverteerders overkomt dit. Nog nooit meegemaakt? Dan heb je gewoon nog niet genoeg geadverteerd…;)

Dit onderdeel is niet 100% dicht te timmeren, want het heeft ook met actuele factoren van buitenaf te maken.

Maar, Meta stelt wel een aantal duidelijke richtlijnen. En ook een aantal minder duidelijke. Vandaar deze handleiding, dan hoef je daar niet meer naar te zoeken.

In deze bonus vind jij de belangrijkste richtlijnen in één overzicht, inclusief voorbeelden. Hiermee vergroot je de kans aanzienlijk dat jouw ads door de keuring komen.

Hoe jouw Advertentie Dashboard

er uit kan zien

1000+ aankopen voor hardloopevent, met gem. kosten van €3,50 per inschrijving

400+ masterclass inschrijvingen, met gem. kosten van €2,75 per aanmelding

Diverse acties voor een webshop met hoge ROAS

Diverse acties voor de verkoop van online workshops en cursussen met hoog rendement

Ok, nog één keer alles op een rijtje

#1. Ad Copy

Leer alles over het schrijven van een goede advertentie tekst. Geen copywriter en onzeker over je schrijf-skills? No worries. Na het volgen van deze praktische cursus ontdek je dat je helemaal geen copywriter hoeft te zijn!

#2. Ad Creative

Het visuele deel van je advertentie. Oftewel, je foto en video: hetgeen wat mensen het eerste opvalt! Belangrijk dus… en spoiler: je hoeft geen grafisch vormgever te zijn om een fantastisch beeld te creëren.

#3. Video

Ik laat je precies zien waar je moet zijn in je Advertentie account, en waar je op moet letten bij het plaatsen van een tekst en beeldmateriaal.

#4. Bonus 1: Ad Creative voorbeelden

We kunnen allemaal op z’n tijd wel wat extra inspiratie gebruiken toch? Daar is deze bonus voor! Voor de momenten dat je het ècht even niet meer weet.

#5. Bonus 2: Ad Policy

De belangrijkste richtlijnen van Meta’s Advertentiebeleid in één overzicht, inclusief voorbeelden. Zodat jouw Ads niet zomaar afgekeurd kunnen worden.

ADVERTEREN MET IMPACT

Tijdelijk slechts

€29,- 

Dankzij Arianne heb ik niet alleen mijn advertentievaardigheden verbeterd, maar ook een waardevolle groei in mijn bedrijf gerealiseerd.

Toen ik besloot om mijn advertentiestrategie te verbeteren, kwam ik via via in aanraking met Arianne. Mijn doel was om zelf de touwtjes in handen te houden bij het adverteren, maar met de nodige expertise aan mijn zijde. Arianne bleek de perfecte match.

De samenwerking met Arianne was een echte eye-opener. Ze heeft niet alleen mijn kennis verrijkt, maar ook gewerkt aan mijn mindset, wat essentieel bleek. Ik leerde door haar begeleiding mijn advertenties niet te snel op te geven en met meer vertrouwen te adverteren.

Wat ik het meest waardevol vond, waren de praktische inzichten en de kleine, maar cruciale aanpassingen die Arianne voorstelde. Dit heeft mijn advertentieprestaties aanzienlijk verbeterd. Ik merkte dat ik eigenlijk al goed bezig was, maar met Arianne’s hulp werden mijn resultaten nog beter.

Ik zou iedereen die twijfelt over adverteren of over het inschakelen van professionele hulp, van harte aanbevelen om met Arianne in zee te gaan. Zij weet echt hoe je de puntjes op de ‘i’ zet, en helpt je om je advertenties naar een hoger niveau te tillen. Dankzij Arianne heb ik niet alleen mijn advertentievaardigheden verbeterd, maar ook een waardevolle groei in mijn bedrijf gerealiseerd.

– Anja Zerrouk

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze praktische cursus geschikt en maakt het uit watvoor business ik heb?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zelf al advertenties draait, maar het gevoel heeft dat er nog veel meer uit te halen valt.

Het maakt niet uit watvoor business je hebt, zolang het maar geschikt is voor advertenties. Dus je wilt bijvoorbeeld leads verzamelen, je merkbekendheid vergroten of producten verkopen.

Kan ik direct aan de slag met de cursus?

Jazeker! Je krijgt direct toegang tot de handleiding, video en bonussen.

Kan ik ook vragen stellen als ik ergens tegenaan loop?

Uiteraard, je kunt gewoon op de email reageren die je ontvangt na aanschaf van de cursus. Ik heb liever dat je me een vraag stelt dan dat je heel lang alleen loopt te stoeien. Grote kans dat ik je namelijk zo kan helpen.

Is de investering in deze cursus inclusief Advertentie budget?

Nee, het geld wat je aan Meta geeft staat hier los van. Hoeveel dat dagelijks is verschilt ook per type campagne en business, en is afhankelijk van hoeveel je te besteden hebt.

Ik heb geen Facebook Business Manager, maar doe het via de blauwe promoot knop. Heb ik dan ook iets aan deze cursus?

Jazeker. Alles wat je hier leert gaat over beeld en tekst, dus dit is ook in te zetten voor organische berichten of voor adverteren via de promoot knop.

MAAR, ik raad wel dringend aan hier geen gewoonte van te maken. Een duurzame Advertentie strategie heb je alleen als je via je Advertentieaccount adverteert. Ik adviseer je wel deze te installeren en daarmee aan de slag te gaan.

Leer ik ook Adverteren met deze cursus?

Nee, ik ga ervanuit dat je al best het e.e.a weet van Adverteren. Je wilt alleen nog veel meer halen uit je Ads!

Als je nog helemaal geen kennis hebt en je wilt het graag zelf leren, dan is wellicht mijn coaching traject Advertentie Expeditie iets voor je? Maar koop in ieder geval deze cursus niet.