Geen tijd, geen zin, of simpelweg andere kwaliteiten?

Er zijn zoveel manieren om te groeien, je ziet door de bomen het bos niet meer. Je producten zijn perfect en je wilt graag dat iedereen daar kennis mee maakt. Maar hoe begin je?

Hier.

Dimayin helpt jou namelijk met de groei van je bedrijf door de inzet van Facebook en Instagram. Want door slim gebruik van organische content in combinatie met advertenties vergroot je de zichtbaarheid onder potentiële klanten. Daarbij kijken we ook naar de achterliggende bedrijfsprocessen. Het doel? Meer omzet, hogere marges en ruimte in je agenda.

Want door social media vòòr je te laten werken en belangrijke processen te stroomlijnen hou jij meer tijd over. Om te doen wat je leuk vindt.

Plan een online afspraak in

Benieuwd naar hoe adverteren ook voor jouw bedrijf kan werken? Wil je het adverteren uitbesteden aan mij of het liever zelf leren?

Misschien weet je dat nog niet zeker… kan ook! Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Plan snel een online afspraak in!

Wat kan Dimayin voor jou betekenen?

Dimayin zorgt voor verrassende concepten. Voor online groei is het belangrijk dat je opvalt en vernieuwend bent. Dat kan groots en meeslepend zijn, maar ook subtiel en simpel. In mijn marketingtrajecten ontdekken we wat past bij jouw bedrijf en hoe we de ultieme beleving voor je publiek kunnen creëren.

Je bent zelf aan het adverteren en hebt vragen over de Facebook Businessmanager?

Hier vind je antwoorden!

Voor de zoveelste keer open je de Facebook Businessmanager. Gelukkig werkt je login nog wel, dat is iets.
Wacht, nu heet het Business Suite? Facebook blijft veranderen, hoe hou ik dit allemaal bij?
Ok, nog maar een poging tot adverteren. Waar is dat advertentieaccount ook alweer?

En de pixel? Die had ik toch gekoppeld? Waar vind ik die terug? En domein verificatie..? wat?

Hoe zou het zijn als je binnen een half uur van al deze vragen af bent
en je vol vertrouwen aan de slag kunt?

Je Facebook Businessmanager (of Business Suite, ja dat is hetzelfde) kan een enorm doolhof lijken.
Heb jij hem al ingericht maar twijfel je of alles wel goed staat? Of de koppelingen werken en jouw account echt klaar is om te adverteren? Plan direct een meeting in zodat we samen door jouw Businessmanager heen kunnen lopen.

Binnen een half uur heb jij alle antwoorden. Voor slechts €67,-

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik contact opneem met Dimayin?

Je maakt me sowieso blij! En je krijgt -ik streef naar binnen 24 uur- zo snel mogelijk een reactie per telefoon of e-mail.

Hoeveel kost een advertentiecampagne bij jou?

Daar heb ik geen pasklaar antwoord op want ik werk niet met een prijs per campagne. Advertenties zijn namelijk een middel, niet een doel op zich. Je doel is altijd iets anders (je product of dienst verkopen, een inschrijving voor een webinar, bekendheid voor je merk, etc.). We kijken samen wat jouw doel is en hoe we dat kunnen bereiken. Soms lukt dat in 1 campagne, maar soms zijn er 3 of 8 campagnes voor nodig. Het hangt ook af van de fase waarin je bedrijf zich bevindt en of je al vaker advertenties hebt gedraaid.

Maak je ook foto en video materiaal?

Dit lever je in principe zelf aan. Jij kent je bedrijf tenslotte het beste en hebt vast ook promotiemateriaal op de plank liggen. Uiteraard help ik je bij de keuze van je materiaal. Ik heb namelijk veel kennis over wat wel en niet werkt en zit bovenop de trends. Lukt het niet om iets aan te leveren, dan kan ik dit in overleg voor je regelen tegen een meerprijs.

Als je zoveel kookboeken hebt, wat kook je dan vooral?

Thais

Ik heb geen Facebook Business Manager, kun je dan ook voor mij adverteren?

Uiteraard, maar deze gaan we dan wel eerst maken. Een Business Manager is echt een must. Gewoon die blauwe promoot knop indrukken of alleen een advertentieaccount aanmaken is schieten met hagel. Dat doen we dus niet. Maar, ik help je met het opzetten van de Business Manager of kan dit volledig voor je uit handen nemen.

Als je voor mij gaat adverteren, moet ik dan zelf mijn teksten schrijven?

Dit doe ik voor je. Uiteraard in overleg met jou en na goedkeuring. Ik doe dit voor je omdat er veel (ongeschreven) copywriting rules zijn in advertentie-land. Ik ken deze regels en verwacht niet dat jij deze ook kent. Dus voilà, je teksten kun je van je to-do lijst schrappen.

Samenwerken aan meer bereik?