Vrijheid om te kiezen

Piloot, apotheker, verloskundige, rechercheur, logopedist, militair.  Als 16-jarige heb ik alle open dagen wel gezien. Eén hiervan ben ik ook daadwerkelijk geworden: logopedist.

Voor korte tijd, want na wat omzwervingen rond de wereld in my early twenties proefde ik voor het eerst van ongekende vrijheid. De vrijheid om te kiezen wat je leuk vindt en daarmee zelfs geld te verdienen, maar ook de vrijheid om te kunnen werken op je eigen voorwaarden.

Best of both worlds

Toch besloot ik eerst nog een extra studie te doen: International Tourism Management. Deze studie bracht me bij fantastisch werk waarin ik bedrijfsevenementen en -reizen mocht organiseren. Klanten blij maken en laten meegenieten van al het moois dat deze wereld te bieden heeft. Het was een top combinatie.

Mijn eigen pad volgen

Mijn werkzaamheden ontwikkelden zich steeds meer richting de sales en marketing van deze diensten. Ik ontdekte dat ik goed was in het vinden van slimme en efficiënte manieren van werken en kickte op de goede resultaten die daaruit voortkwamen. Resultaten waarbij zowel de klant als het bedrijf gebaat waren.

Maar er knaagde iets. Vaak moest ik vooral dingen doen ‘omdat ze nu eenmaal altijd zo gedaan worden.’ Ik kreeg steeds meer moeite met bureaucratie en de behoefte mijn eigen pad te volgen nam toe.

Waarom werken met mij?

Brede ervaring

Ik werk al meer dan 17 jaar in de sales en marketing en heb ervaring opgedaan binnen diverse sectoren. Van toerisme tot e-commerce en de welzijnssector.

Volledige aandacht en inzet

Bij mij geen ‘x aantal campagnes voor x bedrag.’ Ik zet namelijk alles op alles om jouw product of dienst te verkopen. Vaak zijn daar meer dan 1 of 2 campagnes voor nodig. Social media campagnes zijn een middel, geen doel.

Humor

Dit is inmiddels mijn 3e carrière. Wel allemaal gebouwd op de peilers sales en marketing. Stand-up comedian. Dat wordt misschien mijn vierde carrière.

Heldere communicatie

Ik hou van duidelijkheid. Ik sta te juichen bij een goed idee maar vind ik iets geen goed plan, dan hoor je dat ook. No offence.

Team

Niemand kan alles. Ik ook niet. Daarom werk ik graag samen met andere professionals op het gebied van bijvoorbeeld content creatie of Google Ads.

Meer tijd

Ik help je tijd over te houden voor de dingen die je echt belangrijk vindt. Niet alleen omdat ik je werk uit handen neem, maar ook omdat ik je leer -indien gewenst- hoe adverteren werkt. Dan zul je merken dat Facebook zijn werk gaat doen en jij ondertussen iets voor jezelf doet.

Opleidingen

In de afgelopen jaren heb ik veel tijd en geld geïnvesteerd in specialistische opleidingen op het gebied van online marketing en adverteren. Ik prijs mezelf gelukkig met Amerika’s #1 mentoren op het gebied van Facebook en Instagram advertenties aan mijn zijde.

Vrijheid voor jou en voor mij

Met mijn bedrijf kan ik precies doen wat ik wil. Maar belangrijker; door social marketing op een slimme manier in te zetten creëer ik weer die zo gewenste vrijheid. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn klanten. Mijn doel voor jou? Tijd overhouden voor de dingen die jij graag doet, terwijl je bedrijf doorloopt.

En wat ik zelf doe met de tijd die ik overhoud?

Ik ben dol op kennis vergaren. Of het nu is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, inhoudelijke vakkennis of nieuwe recepten en culturen leren kennen. Er ligt altijd een open boek naast me en er sluimert altijd wel een nieuw businessplan in mijn achterhoofd.

Vanlife & Food

Samen met mijn vriend ga ik regelmatig op reis in onze super-basic-self-converted-campervan. En we zijn ondertussen de ultiem comfortabele compacte bus aan het designen. Koken en lekker eten, daar houd ik ook van. Wie niet, zul je zeggen. Maar dan heb je mijn verzameling kookboeken nog niet gezien.

Paar weetjes over mij:

Loondienst

De enige baan die ik ooit nog in loondienst aan zal nemen is als productontwikkelaar bij een chips fabrikant.

Globetrotters

Je kunt mij blij maken met fantastische reisverhalen en prachtige Instagram accounts van globetrotters.

Spelletjes

Ik ben gek op bordspellen, kaartspellen, you name it. Maar speel ze nooit. Wie heeft de ultieme tip?

Muziek

Ik luister weirde Viking Battle muziek om me te kunnen focussen. Ik raad het iedereen aan. Werkt goed.

Samenwerken aan meer bereik?