Resultaten

We plukken nog dagelijks de vruchten van de training binnen HAVÉ Verwarming.

Voor ons marketingteam waren we op zoek naar een professionele partij die bij ons op locatie een training kon verzorgen en ons meer kon leren over het adverteren via Facebook en Instagram. In onze zoektocht zijn we daarbij uitgekomen bij Arianne, de eigenaresse van Dimayin. Zij heeft een meerdaagse training gegeven aan mij en mijn collega’s en dat was een succes! Ze heeft haar kennis en ervaring met ons gedeeld en daar plukken we nog dagelijks de vruchten van binnen HAVÉ Verwarming. We draaien nu meerdere succesvolle campagnes en vanaf de zijlijn coacht Arianne ons nog steeds om zo samen de weg naar succes te bewandelen. Kortom, een hele fijne ervaring en ik zou Arianne en Dimayin bij iedereen durven aanbevelen!

– Arnaud Adams 

Na drie maanden lukt het mij om zelfstandig campagnes te draaien!

Ik wilde al een tijdje aan de slag met adverteren, maar ik liep al vast bij het juist instellen.. Via Instagram kwam ik op het account van Arianne waarna ik een kennismaking heb ingepland en besloten heb om 3 maanden samen te gaan werken. Arianne heeft mij in deze 3 maanden de basis laten zien van adverteren. We hebben samen (via zoom) mijn account goed ingesteld en een eerste campagne gedraaid.

De mogelijkheid om deze calls op te nemen en later terug te kunnen kijken is super fijn! Ook voorziet Arianne je van verdere informatie via PDF bladen.  Ik wil graag alles zelf doen en na deze drie maanden lukt het mij om zelfstandig campagnes te draaien! Dank je wel voor je hulp en uitleg Arianne!

Jaimy Schenk

Van een marketing bureau met 13 Euro kosten per lead naar zelf leren adverteren met 0,88 cent per lead. 

Na een jaar adverteren met 2 verschillende marketing bureau’s had ik niet het gevoel dat mijn advertenties echt lekker gingen. Ik betaalde A veel voor het marketing bureau en B mijn advertentiekosten waren hoog en ook had ik niet altijd de juiste leads. Ik had al langer het idee als online marketing strateeg dat ik dit zelf veel beter zou kunnen. Alleen had ik weinig kennis van de Meta Businessmanager en waar ik op moest letten bij het zelf online zetten van mijn advertenties en het monitoren daarvan.

Ik kwam via via in contact met Arianne en besloot bij haar de advertentie coaching te boeken. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen. Arianne is echt heel goed in adverteren en het uitleggen daarvan. Ze is betrokken, enthousiast en het leverde mij gigantische resultaten op. Zo had ik afgelopen zomer een campagne lopen met 88 cent per lead. En ook hoogwaardige leads die exact aansloten bij mijn doelgroep en klant werden. Dit hebben de twee marketingbureau’s niet voor elkaar gekregen. Sterker nog, mijn gemiddelde lag op 13 Euro per lead, terwijl mijn gemiddelde nu meestal onder de 4 Euro is. Inmiddels ben ik ook lid geworden van de community Advertentie Experts. Zo ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in advertentieland en kan ik mijn vragen kwijt bij Arianne.

Eline Landgraf

Arianne denkt echt oprecht mee en voelt aan vanuit haar expertise wat voor jou het best gaat werken.

Ik kwam bij Arianne terecht op warm aanbevelen van mijn coach Eline Landgraf. Ons eerste gesprek was meer een kwestie van af te spreken hoe, wat, waar, wanneer dan of ik met haar zou gaan samenwerken.  Als online business coach is het mij duidelijk dat adverteren echt een expertise op zich is… En dat je dit niet zomaar aan eender wie kan uitbesteden als je wil dat dit de juiste resultaten oplevert. Daarom vond ik het ideaal dat Arianne samen met mij al mijn instellingen goed zet, de strategie bepaalt en aanleert hoe bij te sturen zodat ik hier vanaf nu zelf uitvoerend mee aan de slag kan. Arianne denkt echt oprecht mee en voelt aan vanuit haar expertise wat voor jou het best gaat werken. Ik heb nu een sterke basis staan waar ik volgend jaar mee kan adverteren om mijn mailinglijst automatisch te laten groeien.

Greet van de Paer

Onwijs verschil in mijn bereik, omzet en klanten die ik door middel van mijn ads heb gekregen.

Via een collega online ondernemer kwam ik bij Arianne terecht. Ik was al een tijdje op zoek naar hulp bij mijn Insta & Facebook ads, maar kwam steeds uit bij grote (en dure) marketing bureau’s en wilde liever met een ondernemer werken waar ik direct contact mee had. Na een online kennismaking met Arianne was ik verkocht! Zelf had ik al een jaar mijn eigen ads bijgehouden, maar deze liepen voor geen meter. Ik kreeg totaal geen energie om het technische gedeelte te checken en daarnaast ook niet om dagelijks/wekelijks mijn ads in de gaten te houden. Graag besteedde ik dit hele proces uit, zodat ik tijd overhoud om de dingen te doen die ik leuk vind en daarnaast mijn online bedrijf blijft groeien. 

Samenwerken met Arianne is een groot feest! Ze is professioneel, kundig, maar ook heel gezellig om mee te werken. Ik heb zelf alle creatieve vrijheid om de teksten te schrijven en content te maken en Arianne denkt strategisch mee en zorgt dat de ads goed lopen en bijgehouden worden. Ik werk nu bijna een jaar samen met Arianne en ik zie onwijs verschil in mijn bereik, omzet en klanten die ik door middel van mijn ads heb gekregen.

We hebben wekelijks even contact en ze houdt mij op de hoogte van de cijfers. Ik verkoop dagelijks een product online volledig geautomatiseerd, zonder zelf zichtbaar te zijn en haal zeker winst uit mijn advertenties. Twijfel je om met ads aan de slag te gaan? Zorg dan dat je bij Arianne aanklopt!

– Jessica de Jongh

Dankzij Arianne is mijn bedrijf in Coronatijd enorm gegroeid, terwijl mijn hoofdinkomstenbron juist wegviel. 

Dankzij de inzet van advertenties en coaching door Arianne is mijn bedrijf in Coronatijd enorm gegroeid, terwijl mijn hoofdinkomstenbron juist wegviel.

Arianne is scherp, creatief en denkt goed mee. Ik laat haar inmiddels volledig naar eigen inzicht mijn advertenties beheren, in de wetenschap dat ze dat goed doet en mijn stijl snapt. Zo kan ik me richten op mijn core werkzaamheden.

– Meneer Wateetons

Dankzij Arianne heb ik niet alleen mijn advertentievaardigheden verbeterd, maar ook een waardevolle groei in mijn bedrijf gerealiseerd.

Toen ik besloot om mijn advertentiestrategie te verbeteren, kwam ik via via in aanraking met Arianne. Mijn doel was om zelf de touwtjes in handen te houden bij het adverteren, maar met de nodige expertise aan mijn zijde. Arianne bleek de perfecte match. De samenwerking met Arianne was een echte eye-opener. Ze heeft niet alleen mijn kennis verrijkt, maar ook gewerkt aan mijn mindset, wat essentieel bleek. Ik leerde door haar begeleiding mijn advertenties niet te snel op te geven en met meer vertrouwen te adverteren. Wat ik het meest waardevol vond, waren de praktische inzichten en de kleine, maar cruciale aanpassingen die Arianne voorstelde. Dit heeft mijn advertentieprestaties aanzienlijk verbeterd. Ik merkte dat ik eigenlijk al goed bezig was, maar met Arianne’s hulp werden mijn resultaten nog beter. Ik zou iedereen die twijfelt over adverteren of over het inschakelen van professionele hulp, van harte aanbevelen om met Arianne in zee te gaan. Zij weet echt hoe je de puntjes op de ‘i’ zet, en helpt je om je advertenties naar een hoger niveau te tillen. Dankzij Arianne heb ik niet alleen mijn advertentievaardigheden verbeterd, maar ook een waardevolle groei in mijn bedrijf gerealiseerd.

– Anja Zerrouk

Bij Arianne moet je echt zijn als je op een goede manier wilt adverteren i.p.v. maar wat te proberen.

Ik wilde graag gaan adverteren op mijn ebook en andere producten. Via via had ik een online training gevolgd maar ik kwam er met de 1ste stappen niet uit: wat een ellende! Ik kreeg er stress en hoofdpijn van want het lukte voor geen meter. Toen kwam ik Arianne tegen en vertelde ze vol enthousiasme over adverteren. Het zou zelfs leuk kunnen zijn. Hoewel ik behoorde sceptisch was besloot ik te gaan voor het 3 maanden traject. Al na de 1ste sessie kreeg ik er meer vertrouwen in (en plezier). Arianne heeft enorm veel kennis, staat altijd voor je klaar en begeleid je van a t/m z zodat je zelf goed begrijpt hoe je advertenties aanmaakt, wat de in’s & outs zijn van Meta, hoe je kan werken met doelgroepen en hoe je je statistieken kan analyseren. En meer! Bij Arianne moet je echt zijn als je op een goede manier wilt adverteren i.p.v. maar wat te proberen.

Natashja Klein

”Bring the data not the drama”

Hoe jouw Advertentie Dashboard er uit kan zien

1000+ aankopen voor hardloopevent, met gem. kosten van €3,50 per inschrijving

400+ masterclass inschrijvingen, met gem. kosten van €2,75 per aanmelding

Diverse acties voor een webshop met hoge ROAS

Diverse acties voor de verkoop van online workshops en cursussen met hoog rendement

Nog nooit zoveel omzet direct uit ads gehaald!

In mei heb ik nog één plekje, en daarna starten de volgende pas in Juni aan een 12 weken traject (wow!)

Nog maar 5 en je ad kosten voor de zomer zijn gedekt!

Hop hop, gas erop!

Voor het webinar vanochtend 56 aanmeldingen en 42 kijkers, en 2 deelnemers!

Gisteren 13x gedownload en vandaag ook alweer 5x

Ik begin er oprecht lol in te krijgen!

4 trainingen verkocht afgelopen week!

Still going strong!

129 keer aangevraagd en 61 keer gedownload in paar dagen!

So far de beste beslissing die ik nam dit jaar op business vlak.

Zit nu al op 49 downloads in amper 2 dagen.

Zag net al dat er ruim 100 bij zijn gekomen in één weekend, echt goed werk van je!

Zo goed heb ik het nog niet eerder gezien!

Ik word helemaal enthousiast, het geeft me zelfvertrouwen en motivatie omdat ik nu veel meer weet wat ik doe en dus strategische keuzes kan maken.

9 ebook downloads!

Afgelopen 2 dagen, 30 inschrijvingen, 36 volgers op Instagram en 4 kennismakingsverzoeken.

Al veel meer inschrijvingen voor de Masterclass! I’m happy

2x gedownload en nu al een contentkalender verkocht!

Blij dat ik adverteren in mijn eigen beheer heb!

Super fijn om in te zetten als je meer potentiële leads wilt bereiken!

SUPER BLIJ

Samenwerken aan meer bereik?